FotoHuis Media Nederland heeft zijn entree gemaakt als medialeverancier op 1 juli 2023 met als doel de makelaar onderscheidend vermogen te bieden met een unieke dienstverlening.

Met 13 jaar ervaring in het veld en 20 jaar ervaring met de paplepel ingegoten, zijn we 6 dagen per week actief om landelijk de lokale makelaar te voorzien van een unieke dienstverlening.

We hebben als vuistregel dat indien FotoHuis Media Nederland samenwerkt met een makelaar in een bepaald rayon, wij niet uitwijken naar een ander, ongeacht de grootte van de makelaar.

Dit betekent dat als wij benaderd worden door uw buurman, wij eerst toestemming aan u vragen. Indien niet gewenst is dat wij met uw buurman werken, doen wij dit ook niet.

Wat we belangrijk vinden is de persoonlijke touch: we werken met de nieuwste technologie, waardoor we per woning 10 à 20 minuten inlopen op de bestelde dienstverlening. Nu gebruiken we dit niet om eerder weg te kunnen, maar gebruiken we dit voor de verkopers om eventueel de presentatie door te nemen, de omgeving in te duiken voor dat leuke stuk water wat bij de woning zit of simpel om een gesprek aan te gaan met een bakje koffie.

We streven ernaar om naast de leukste en breedste dienstverlener ook de meest persoonlijke te zijn. Een verkoopproces voor mensen gebeurt wellicht 2 of 3 keer in hun leven, daar is geen tijd voor haast of volgepropte agenda’s. Er moet lucht en ruimte zijn en oog voor de mens achter het product. Alleen samen in alle rust en ruimte kunnen we het onderste uit de kan halen voor de verkopers, maar ook voor de makelaars.

Helpt u ons mee om in het digitale tijdperk de nadruk te leggen op de mens?

Team FotoHuis Media in beeld

Impressie

Julian

Julian

Mike

Mike

Fokelien

Fokelien

Dagmar

Dagmar

Robin

Robin

Interesse

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Wilt u graag gebruik maken van onze dienstverleningen? Neem dan contact met ons op.