We zijn DE landelijke medialeverancier voor de lokale makelaar die graag een stap extra zet. We leggen de focus op emotie, sfeer en persoonlijke touche.

Naast de producten die we maken, staat de mens op #1 en altijd centraal in de markt waarin we ons begeven. Voor hen streven wij om rust en professionaliteit uit te stralen, we zijn immers het verlengstuk van uw makelaardij.

Niks is te gek en alles mag, we zijn de moeilijkste niet. We zullen altijd menselijk plannen en de producten bekijken aan de hand van de woning die we mogen fotograferen.

Indien wij ook denken dat er meer nodig is om de woning nog sterker te presenteren zullen we dit altijd overleggen. Denk aan extra beelden omdat het een grote woning is of omdat we zien op Google Maps dat er een bos in de buurt ligt, maar geen drone besteld is. We zullen dan altijd contact opnemen om te overleggen of dit alsnog wenselijk is.

Indien een woning groot is en wij hierdoor niet uitkomen met de tijd, zullen we dit altijd uitbreiden op onze eigen kosten. Wij willen niet voor elk minuutje een prijskaartje ophangen. Elkaar helpen en het product perfect maken, samen met de verkopers, is wat op #1 staat, voor creativiteit mag geen tijdsdruk zijn.

Bekijk foto's

Impressie

Interesse

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Wilt u graag gebruik maken van onze dienstverleningen? Neem dan contact met ons op.