Bekijk hier wat onze klanten over ons zeggen

Waardevolle mediapartner!

FotoHuis Media heeft zich voor ons bewezen als een waardevolle mediapartner op het gebied van vastgoedfotografie voor ons makelaarskantoor Meierijstad Makelaardij. Hun snelle service, gecombineerd met een scherp oog voor detail, brengt onze huizen prachtig in beeld. Hierdoor kunnen wij de woning van een klant perfect presenteren en de waarde van de woning verhogen. Van onze verkopers horen wij vaak positieve reacties over het fijne verloop van de foto afspraak. FotoHuis Media is een professionele en goede mediapartner die we van harte aanbevelen!

Meierijstad Makelaardij

Team Meieierijstad

Makelaar of marketeer? Wij combineren het!

Veel klanten vragen zich af hoe het kan dat Van Erp Makelaardij de nummer 1 makelaar in Maas en Waal is. Het antwoord is eigenlijk heel simpel: wij werken anders dan traditionele collega makelaars. Wij combineren het vak makelaar met het vak marketeer. Dit resulteert in een verfrissende, actieve en enthousiaste manier van werken waarmee wij steeds meer kopers weten te vinden voor onze woningen. Bij optimale marketing hoort natuurlijk een top presentatie. Er zijn diverse partijen in de markt die ons kunnen helpen bij het realiseren van hoge kwaliteit mediaopnames, meetrapporten en plattegronden. FotoHuisMedia begrijpt dat kwaliteit doorslaggevend is voor het succes van onze makelaardij en het verkoopresultaat van onze opdrachtgevers. Daarbij maken ze onderscheid in een pro actieve aanpak, verkoopstyling tips en het nastreven van een prettig warm contact van mens tot mens. Door de exclusieve samenwerking zien we FotoHuisMedia niet alleen als partner, maar ook écht als verlengstuk van ons team.

Van Erp makelaardij

Team Van Erp

De samenwerking met Foto Huis Media vinden we zeer geslaagd

De snelle opvolging van opdrachten, korte lijnen en vlotte levering van alle media en plattegronden in één bestand vinden erg belangrijk. Het zijn allemaal mensen met jarenlange ervaring, zowel op kantoor als de fotograven in het veld. Vaak krijgen we van verkopers complimenten over de prettige wijze waarop de fotograven te werk gaan; we zien dit als verlengstuk van de dienstverlening van ons makelaarskantoor. Dit is voor ons een bevestiging dat we aan Foto Huis  Media een goede en betrouwbare partner hebben!

Van Beilen Stadskanaal

Wij zijn dan ook zeer blij met FOTOHUIS Media.

Al 23 jaar onderneem ik als makelaar in de Bollenstreek vanuit ons kantoor in Lisse. In deze 23 jaar zijn wij altijd bezig geweest om onze klanten de hoogste kwaliteit in diensten te geven en om blijvend vooruitstrevend te zijn in onze dienstverlening. De lat kan wat mij betreft altijd hoger gelegd worden en we blijven altijd zoeken naar de nieuwste ontwikkelingen die er in ons vakgebied te vinden zijn.

Het is dan ook niet makkelijk om voor ons te werken maar wel heel gezellig en altijd uitdagend. Wij leggen de lat namelijk ook voor onze medialeverancier hoog en uitdagend. Na vele trouwe jaren met onze vaste media leverancier te hebben gewerkt  kwam er buiten onze schuld een einde aan deze fijne samenwerking. Wij konden de kwaliteit die wij gewend waren niet meer vinden en dat heeft ons veel energie gekost. Wij zijn dan ook zeer blij met FOTOHUIS Media. Een bedrijf dat is ontstaan vanuit dezelfde passie en kwaliteitseisen die wij gewend waren!

Heerlijk om weer zorgeloos dit onderdeel uit te kunnen besteden en weten dat onze opdrachtgevers goed en adequaat geholpen worden op de best mogelijke manier.

Een persoonlijke benadering waarbij afspraak, afspraak is en waar de kwaliteit van het hoogste niveau is!

Chantal Lefeber Makelaars

Chantal Lefeber

Review van Havermans Makelaardij

De toppers van Fotohuismedia! Staan dag en nacht voor je klaar, geen vraag is te veel. Zijn oplossingsgericht. En in prijs kwaliteit zeer sterk. Wij doen graag zaken met Fotohuismedia en bevelen ze dan ook van harte aan! 

Havermans Makelaardij

Review van Kars van der Wagen Makelaardij

Vanaf de start van FotoHuisMedia zijn wij betrokken afnemer. 

De zorg, kunde en betrokkenheid van de medewerkers van FotoHuisMedia zie je terug in de woningpresentatie. 

Net even dat stapje meer voor een betere foto, of toch even wat objecten verplaatsen voor een rustiger beeld. 

Niet alleen hokjes en regels maar oprecht meedenken hoe de woning het best tot zijn recht komt. 

Moet er nadien toch iets gewijzigd worden? Geen probleem, vaak dezelfde werkdag is het opgelost. Ook onze verkopers geven vaak positieve feedback, en dat is wat telt!

Kars van der Wagen Makelaardij

Review van Remco Olden Lommers makelaar

De producten die FotoHuis Media opleveren zien er netjes uit, feedback die wij (soms) teruggeven wordt goed en snel opgepakt. De communicatie is enorm fijn, snel met reageren, klantvriendelijk, er wordt goed mee gedacht en de producten worden enorm snel opgeleverd. Al met al zijn wij zeker tevreden!

Remco Olden Lommers makelaar

Interesse

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Wilt u graag gebruik maken van onze dienstverleningen? Neem dan contact met ons op.