Een op maat gemaakte, unieke dienstverlening die bij geen ander te vinden is. Al onze fotograven zijn in vast dienstverband en rijden rond in busjes die afgeladen zijn met stylingaccessoires. Naast dat we zelf onze mouwen opstropen indien de woning nog wat geordend moet worden, gebruiken wij ook daadwerkelijk de stylingaccessoires.

Neem als voorbeeld het grote familieschilderij: van Funda zijn we verplicht alle persoonlijke beelden te blurren. Dit is nooit sexy op een presentatie, vandaar dat wij van FotoHuis Media Nederland ons eigen schilderij gebruiken in de woning. Dit geeft kleur en sfeer en zorgt er ook voor dat er op Funda geen geblurd beeld gepresenteerd wordt. Een win-win.

Verder denkt FotoHuis Media Nederland ook graag mee met de marketing van de makelaar. We maken folders en kranten waarin het onderscheidend vermogen van de makelaar naar voren komt. Hier kunnen wij goed in meedenken, omdat we zelf een stuk van het onderscheidend vermogen zijn. Wie kan er beter meedenken met de marketing dan degene die de producten levert?

Alle beelden worden op kantoor in Schoonhoven behandelt en verwerkt. Indien er een beeld nog beter mag, verwerken we dit binnen 3 uur en kan er altijd telefonisch overlegd worden.

Los van de diensten die u wellicht kent, leest u hieronder over onze unieke dienstverlening:

Betaalbaar interview

Het gezicht achter de makelaar laten zien, een visitekaartje achterlaten.

Drone

Met de nieuwste drones kunnen we alle trucs uit de kast halen.

Eigen fotograaf

Onze fotografen zijn in vast dienstverband en kennen de makelaar.

Fotografie

Uur fotografie met styling, Half uur en Nachtfotografie.

Styling

We plannen met de verkoper een videogesprek in

Interesse

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Wilt u graag gebruik maken van onze dienstverleningen? Neem dan contact met ons op.